Волинь Новини

Музичне дефіле до Дня Конституції: військовий оркестр зіграв у Луцькому замку. ВІДЕО

З нагоди Дня Конституції України Луцький військовий оркестр продефілював та виконав музичну композицію у замку Любарта.

Відео привітання виклали на сторінці Нацгвардії Луцька.

Учасники оркестру виконали новий марш української армії “Зродились ми великої години”. Нагадаємо, композиція набула офіційного статусу 24 серпня 2018 року, тоді її зіграли на урочистостях до Дня незалежності України.

Музиканти Луцького оркестру військової частини 1141 Нацгвардії України під час виконання маршу продефілювали та побудували фігуру Тризуба.

“Фактично перші серед військових оркестрів ми показали як виглядає дефіле, побудова різних фігур з висоти пташиного польоту. Переконані, наше музичне вітання стане гарним подарунком українцям з нагоди Дня Конституції України”, – розповів диригент військового оркестру майор Віктор Лучинець.

Дефіле військового оркестру

Патріотичне дефіле луцького військового оркестру з нагоди Дня Конституції України 🇺🇦Особовий склад військової частини 1141 НГУ вітає усіх з Днем Конституції України і дарує патріотичне вітання у виконання військового оркестру.🎶«Локація для дефіле обрана не випадково. Адже Луцький замок – це візитівка нашої області. Фактично перші серед військових оркестрів ми показали як виглядає дефіле, побудова різних фігур з висоти пташиного польоту. Переконані, наше музичне вітання стане гарним подарунком українцям з нагоди Дня Конституції України», – розповів диригент військового оркестру майор Віктор Лучинець.

Gepostet von Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк am Sonntag, 28. Juni 2020

Leave a Comment