Новини

Підлітки штовхнули жінку через зауваження (ФОТО)

Місцева жителька зробила зауваження підліткам, які вживали алкогольні напої на сходах храму, і вимагала їх піти звідти. На що ті відповіли агресією, розповідає «Рівне вечірнє». Інцидент трапився у Дубровиці на Рівненщині.

Про інцидент розповів чоловік потерпілої Віталій Гладкович:

– 26 червня моя дружина помітила декількох неповнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої на порозі костелу. На її зауваження вони не зреагували, а один з них накинувся на мою дружину та, застосувавши до неї насилля, зіштовхнув її зі сходів храму. Внаслідок падіння з висоти моя дружина отримала ряд травм. Одночасно розбився смартфон… Молодик пригрозив, що знайде її і розправиться з нею. Все це відбувалося у присутності свідків.

Коли тато вийшов, його син запропонував домовитися. Оце поворот! Цікаво, як це восьмикласник мав зі мною чи з моєю дружиною домовлятися.

Втім, за словами п.Віталія він поки вирішив не писати заяви до поліції, адже хотів зустрітися з підлітками та їхніми батьками і подивитися на їхню реакцію. І така зустріч відбулася, але не так, як він очікував.

– Хлопчик звинуватив мою дружину, зростом в 1 м 52 см, за яку він вищий майже на дві голови, у тому, що вона його… побила. А потім, коли тато вийшов, його син запропонував домовитися. Оце поворот! Цікаво, як це восьмикласник мав зі мною чи з моєю дружиною домовлятися і про що? Світила справа про адмінправопорушення за хуліганство і кримінальне провадження за легкі тілесні ушкодження, але вислухавши вибачення батька цього неповнолітнього фантазера, ми вирішили не псувати саме його кар’єру і поки що не подавати жодних заяв. Невдовзі до райвідділу влетіла мама-поліцейський другого фігуранта цих подій, яка відразу заявила до моєї дружини претензії, що вона забрала майно дітей, за яке вони заступалися. До того ж, вона віразу включила режим захисту: нема доказів, що вони пили. Виходить, що вони п’ятеро налили шість стопок горілки і вдихали її «чудодійний» аромат…

У поліції підтвердили факт інциденту, проте запевнили, що його фігуранти «знайшли спільну мову і досягли консенсусу». З батьками та дітьми були проведені профілактичні бесіди. Проте, виявляється, у другої сторони конфлікту інша версія подій.

Журналістам вдалося знайти контакти та зв’язатися з батьком одного з підлітків, саме тим, який працює в пожежній частині (ім’я на його прохання вказувати не будемо). Він стверджує:

– Не знаю, як там було насправді, але діти кажуть, що це були «тонік» та «бірмікс». Та й чи впевнені ви, що вони їх розпивали на порозі церкви? Жінка, яка зробила їм зауваження, теж поводила себе не найкращим чином. Вона у грубій формі наказала їм забиратися звідси, розкидала їхні речі, вживала нецензурну лексику, кинулася на них. Я не знімаю вини зі свого сина, звісно. Ми вже переговорили з тією жінкою і її рідними. Ми вибачилися перед нею. Мені шкода, що син повівся таким чином і він вже за це покараний. Конфлікт вичерпаний.

Leave a Comment