Новини

П’яний водій скутера врізався у 15-річну водійку Suzuki. ФОТО.

Як стало відомо, на Дубенщині зіткнулися два мотоцикли: один із водіїв у реанімації. Автопригода сталася вчора, 26 червня, близько четвертої ранку поблизу села Повча. Про це повідомляє Радіотрек.

Поліцейські встановили, що 29-річний житель села Миколаївка Млинівського району, керуючи скутером Honda Dio, допустив зіткнення аналогічним двоколісним марки Suzuki під керуванням 15-річної односелиці, яка рухалась в попутному напрямку.

Від удару 29-річний керманич впав та отримав тілесні ушкодження. Медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, внутрішню гематому голови та виявили запах алкоголю. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської центральної міської лікарні, де також відібрали зразки крові для визначення сп’яніння.Водійка іншого скутера та пасажир — 19-річний житель села Повча не постраждали, — йдеться у повідомленні поліції.

До слова, за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до заподіяння потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування.

Leave a Comment