Волинь Новини

На Волині обмежили час роботи літніх терас у кафе та ресторанах

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення обмежити роботу закладів харчування, зокрема літніх терас, – про це повідомила під час брифінгу заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Роботу літніх терас при кафе та ресторанах обмежили до 22:00. Також, комісія рекомендує не проводити на території області масові заходи з кількістю учасників більше 10 осіб.

Зі слів чиновниці, рішення посилити карантинні заходи на Волині прийняли через тенденцію до зростання кількості недужих на коронавірус в області. “Станом на сьогодні ми не можемо перейти до наступного етапу послаблення карантину”, – каже Тетян Щербак.

Цієї доби на території області лабораторно підтвердили 72 нових випадки коронавірусної інфекції. Всього зафіксованих випадків 2096. Зі слів Тетяни Щербак найгірша ситуація з кількістю недужих у Камінь-Каширському, Ратнівському та Ковельському районах.

Тетяна Щербак наголосила, що рішення обласної комісії ТЕБ та НС є обов’язковими до виконання всім місцевим органам самоврядування.

Leave a Comment