Новини

Нардеп Тищенко розповів, навіщо “лікував” людей лимонами після вибуху будинку в Києві

Нардеп пропрезидентської фракції «Слуга народу» Микола Тищенко привіз до будинку який вибухнув у Києві  лимони за пропозицією медиків.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, – передає InfoResist.

Тищенко написав, що його ображають глузування користувачів соціальних мереж з цієї ситуації. Тому він вирішив викласти, як все було насправді.

За його словами, він підійшов до лікарів і запитав, чим можна допомогти постраждалим. Йому сказали, що потрібні лимони і лід.

«Тільки зараз знайшлося відео, яке підтверджує, що везти лимони людям, які тільки що пережили вибух – це не мої вигадки», – написав він.

Тищенко додав, що тоді йому в голову не могло прийти, що комусь, те, що відбувалося може здатися смішним.

«Треба було діяти і допомагати людям. Не дай Бог, але опинившись ще раз в тій ситуації, я зробив би так само», – резюмував нардеп.

View this post on Instagram

Мені до глибини душі прикро було бачити ці насмішки з лимонів. Хочу розказати як все було насправді: я просто підійшов до лікарів і спитав, яка потрібна допомога. Мене попросили привезти лимони і лід. Таке було прохання лікарів, навіть, якщо тут воно комусь може здатися дивним. І лише зараз знайшлося це відео, яке підтверджує, що везти лимони людям, які щойно пережили вибух – це не мої вигадки. В тій ситуації хаосу, горя і біди ніхто не думав, що зі сторони це комусь може виглядати смішно. Треба було діяти і допомогати людям. Не дай Боже, але опинившись ще раз в тій ситуації, я зробив би так само.

A post shared by Николай Тищенко (@nikolaytyshchenko) on

Leave a Comment