Волинь Новини

“З Пасхи не працюють”: у Луцьку не працює 21 ліфт в багатоповерхівках. ВІДЕО

У Луцьку зупинили 21 ліфт у житлових будинках, аби капітально відремонтувати, розповіли Суспільному в департаменті ЖКГ. Деякі з підйомників “стоять” вже кілька місяців.

У луцькій дев’ятиповерхівці на вулиці Даньшина, 52 А ліфт не працює три місяці, розповідає мешканка Юлія Бєла. Гроші на ремонт жильці зібрали, – передає Суспільне.Волинь.

“З 18 березня відключили. І по сьогоднішній день зрушень ніяких не має. Ми гроші зібрали по 2700. У нас уже є 65 тисяч гривень. Я вже їздила у департамент ЖКГ і не має ніяких зрушень”, – розповідає жінка

"Відімкнули ще на Пасху". У луцьких багатоповерхівках "стоїть" 21 ліфт

і слів керівника відділу з міському ЖКГ, ремонт ліфтів проводитиметься на умовах співфінансування: 30 відсотків грошей збирають мешканці будинку, 70 відсотків – з міського бюджету.

Схожа ситуація багатоповерхівці на бульварі Дружби Народів, 10. Там проживає до ста людей. “На Паску відключили і з того часу не працює. Є старші, є сім’я, де хлопчик взагалі на інвалідному візку”, – каже мешканка будинку Вікторія Воробйова.

"Відімкнули ще на Пасху". У луцьких багатоповерхівках "стоїть" 21 ліфт

Лучани скаржаться на несправність ліфтів у Центр надання адміністративних послуг щотижня, каже його керівниця Лариса Карп’як. “Станом на сьогодні, на ремонт 9-ти із 21 зупиненого підйомника виготовили проєктно-кошторисні документи. «Буде оголошено тендер, хто його виграє, той приступить до роботи”, – каже директорка ЦНАПу.

Керівник відділу профільного департаменту ЖКГ міської ради Віктор Фіщук зазаначив, що коли відбудеться тендер, наразі невідомо.

 

Leave a Comment