Волинь Новини

Луцькрада виділила на обслуговування мобільних туалетів 142 тис. гривень

Із проханням «перекинути» кошти із озеленення міста на обслуговування мобільних туалетів звернувся департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради до обранців громади.

Про це сьогодні, 24 червня, під час засідання позачергової дистанційної 84-ї сесії, повідомила заступниця повноважень директора департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Людмила Гаврилевська, – передає ІА “Волинські новини”.

З її слів, на адресу Луцької міської ради надійшов лист від департаменту ЖКГ, у якому йшлося про зменшення суми коштів, виділених на благоустрій населених пунктів, у тому числі на озеленення міста, в сумі 142 тисячі гривень. Натомість, у департаменті просять перерозподілити ці кошти на сервісне обслуговування мобільних туалетів.

«Це кошти в межах одного фонду, оскільки кошти на обслуговування цих туалетів закінчилися. Мова – про 10 стаціонарних туалетів, які постійно знаходяться у центрі міста та парку, та 8 тимчасових туалетів, які знаходяться на блок-постах», – зазначила посадовиця.

Луцькі обранці громади таку ініціативу підтримали.

Leave a Comment