Важливо Волинь Новини

Апітерапія або навіщо лучани жалять себе бджолами

Апітерапевтичні методи, як перевірений засіб лікування бджолами остеохондрозу та інших захворювань, успішно застосовуються спеціалістам.

Під час лікування ми використовуємо ефективний вплив на організм людини біологічно активних феромонів, токсинів, ферментів, що містяться у бджолиному яді. Лікар-апітерапевт, озброєний досконалим знанням анатомії та фізіології людського організму, використовує комаху у якості живого шприцу, за допомогою якого лікувальна суміш (отрута) вводиться в певні ділянки організму. Подалі це викликає певну реакцію, що сприяє нормалізації обмінних процесів і відновленню уражених нервових корінців та нормалізації функціонування організму в цілому.

Лікувальний вплив яду виникає вже з першої хвилини укусу, а дія токсинів залежить від маси і чутливості організму і може відчуватись після одночасного укусу 50 бджіл. Виходячи з цього, більшість пацієнтів легко переносять сеанси апітерапії. Обов’язкова умова — наявність грамотного апітерапевта, що проведе алергопроби і визначить конкретну схему лікування для кожного пацієнта.

У Луцьку теж практикують такі методи лікування. Нещодавно журналісти видання Волинь infa зустрілися з людиною, яка вже протягом багатьох років практикує лікування людей бджолами.

Борис Іванищук радо зустрічає нас і веде до свого обійстя. Тут посеред побудований величезний вулик із сотнями та тисячами бджіл.

«Дар займатися бджолярством передалося мені у спадок від батька. З лікувальної точки зору, а саме бджоложаленням я займаюсь уже понад двадцять років. Апітерапія (ред.. науковий термін бджоложалення) збільшує мобільність суглобів, лікує ревматоїдні артрити, регенерує хрящову тканину. Саме бджоло жалення йде по схемі накопичення яду в організмі, а коли організм адаптується, то йде безпосередньо опрацьовування хворих місць локально», – наголошує Борис Іванищук.

Терапевт розповідає, що все лікування відбувається за певною схемою: від одного укусу бджоли до десяти, два дні перерви, а потім десять днів по десять бджіл, а потім від десяти до нуля. Люди які страждають подагрою, мають проблеми з кульшовими та колінними суглобами можуть пройти цю терапію та отримати позитивний результат.

«Дуже добре терапія розріджує кров та зміцнює судини. Сон на вуликах – це вже традиційна процедура, яка корисна і приємна, яка отримала назву – біорезонансна терапія. Сьогодні це дуже актуально в лікуванні людей, адже організм і так дуже багато отримує хімії від якої треба відмовлятися», – розповідає чоловік.

Борис Іванищук розповідає, що багато людей звертається, але він готовий допомагати усім, хто цього потребує. Тож за попередньою консультацією або для запису на процедури можна звернутися за телефоном: 0667867755

Leave a Comment