Волинь Новини

Бондар подає на Погуляйка в суд

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар планує звернутись до суду через образу честі та гідності головою Волинської облдержадміністрації Юрієм Погуляйком.

Про це він заявив у понеділок, 22 червня, під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Причиною заяви стала поведінка голови ОДА Юрія Погуляйка під час зустрічі з ветеранами війни на Сході України та громадськими активістами. Тоді посадовець зокрема сказав, що саме Бондар замовив акцію протесту проти нього, і навіть «фінансував» її, а також озвучував інші безпідставні звинувачення – стверджує Бондар.

Депутат Володимир Бондар вважає твердження Погуляйка абсурдними, наклепницькими і такими, що ображають його честь та гідність.

«Але це стосується не тільки мене. Обурює те, як голова ОДА зустрівся з ветеранами. В фойє, оточивши себе кордоном з правоохоронців. Ветеранам навіть не запропонували зайти сісти. Такого хамства не допускала жодна адміністрація, а в них були різні люди. Хамство – це обличчя нинішньої ОДА», – сказав Володимир Бондар.

З його слів, висловлювання Юрія Погуляйка є неприпустимими для державного службовця.

Leave a Comment