Важливо Волинь Новини

На Волині посилюють карантин: закривають дитсадки, фітнес-центри й ТРЦ

Продовжити карантин на території області та посилити протиепідемічні заходи в частині контролю за їх дотриманням вирішили на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулося сьогодні під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Заслухавши головного державного санітарного лікаря області Наталію Янко, вирішили посилити карантинні заходи, виходячи з епідемічної ситуації в області. На сьогодні коефіцієнт виявлення випадків інфікування на Волині на 100 тисяч населення становить 21,16 відсотків (при рекомендованих не більше 11).

Про це інформує Волинська обласна державна адміністрація.

Отож, у зв’язку з посиленням карантину, з 22 червня в області забороняється робота закладів громадського харчування (крім літніх майданчиків), торговельно-розважальних центрів (крім розміщених у них магазинів), готелів, закладів розважальної індустрії, фітнес-центрів, закладів культури та дошкільних закладів. Також припиняються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у міжобласному сполученні
Комісія своїм рішення обмежила й проведення релігійних заходів за участі більше 10 осіб.

Окрім цього у Ратнівському та Камінь-Каширському районах, де виявлені спалахи коронавірусу, вживатимуть додаткові заходи для локалізації осередків інфекції.

Leave a Comment