Важливо Волинь Новини

Офіційно: на Волині посилюють карантин

Рішенням обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на Волині посилити протиепідемічні заходи.

Про це повідомляє Суспільне.Волинь з посиланням на сайт облдержадміністрації.

Під час засідання члени комісії заслухали головну санітарну лікарку області. Нагадаємо, станом на 22 червня на Волині лабораторно підтвердили 1852 випадки інфікування коронавірусною інфекцією.

Згідно рішення комісії в області посилюють такі карантинні заходи:

  • Заборонено роботу закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури. Виключення – літні тераси.
  • Припиняється здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міжобласному сполученні.
  • Забороняється проведення релігійних заходів за участі більше 10-ти осіб.
  • Припиняється робота дошкільних навчальних закладів.

Також, в окремих районах, де виявлені спалахи коронавірусу, вживатимуть додаткових заходів для недопущення поширення інфекції. Серед таких районів – Ратнівський та Камінь-Каширський.

Нагадаємо, у Нововолинську, рішенням регіональної комісії техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні 22 червня теж посилюють карантинні заходи.

Що відомо

 Із 12 березня по всій території України запровадили карантин, а згодом уряд продовжив обмеження до 22 травня, проте з послабленнями.

– з 22 травня низка регіонів перейшла на другий етап послаблення карантину. Волинь потрапила до списку регіонів, де послабити карантині заходи не дозволили.

– Волинь на другий етап послаблень карантину перейшла 29 травня.

Leave a Comment