Новини

Відома інстаграм-блогерка померла на Балі: деталі інциденту. ВІДЕО

18-річна блогерка-мільйонерка Настя Тропіцель загинула на острові Балі, Індонезія. Дівчина не справилась з керування мотоцикла і розбилась об бордюр. Популярна в Росії блогерка померла на місці події через складні травми голови.

Факт самої трагедії, що сталась днем раніше – 21 червня, найперше підтвердила мама 18-річної Анастасії на її інстаграм-сторінці, – передає 24 канал.

“На жаль, нашої Настусі вже немає з нами. Я не можу повірити у це. Мама”, – підписала пост мама Насті.

Згодом про деталі нещасного випадку розповів хлопець Насті, який був на місці трагедії. За його словами, дівчина їхала дорогою з ним на такій же швидкості, що й він – близько 80-100 кілометрів на годину.

Але у неї почався вобблінг (виникнення швидких коливань переднього колеса. Через що дівчина втратила керування і зіткнулась з бардюром. Коли він зупинився і підбіг до Насті, вона вже була мертва. “Те, що сталося, – ймовірність 1 до 1 000 000”, – переконаний хлопець Віктор, який працює на Балі мотоінструктором.

Вчора загинула моя дівчинка, моя найрідніша людина. Немає сил це переживати, хотілося б помінятися з нею місцями, але шкода що це неможливо. Це сталося на моїх очах і досі ця картина не залишає мій мозок… Настя їздила раніше на скутері, я з нею познайомився, коли вона мені написала, що теж хоче їздити на мото і попросила навчити її, адже це її мрія. І в перший же день зустрічі з моєю дівчинкою вже відчувася той родинний зв’язок, який може перейти в глибокі почуття,
– написав в мережі обранець покійної Насті Тропіцель.

Зокрема чоловік розповів, що дівчина завжди спокійно та акуратно їздила і що це остання людина на Балі, з якою це могло статися. Байк Тропіцель теж за його словами був в чудовому стані, а вони разом їхали на сервіс, щоб замінити у ньому масло. На його думку, якщо б це був скутер, а не мотоцикл, Настя однаково не врятувалася б.

В мережі почали активно поширюватись різні чутки про особисте життя блогерки. Зокрема, начебто батько Насті був проти її стосунків з хлопцем Віктором, оскільки він її “пересадив” на байк, яким вона не вміла керувати.

У російських ЗМІ додають, що Настя почала їздити на мотоциклі недавно, тому ймовірно вона не впоралась з керуванням на швидкості, оскільки не мала достатньо досвіду у цьому. Останніми роками блогерка жила зі своїми рідними на Балі.

В мережі також почало поширюватись відео з місця трагедії Насті Тропіцель, що сталась на на проспекті Сансет Роуд на Балі.

 

 

Leave a Comment