Новини

“Відмовлятись не можна!” — мати Зеленського запрошує Зеленського стати кумом. ВІДЕО

Ужгородська родина ромів, яка назвала свою дитину Зеленським, запрошує президента України стати їхнім кумом. Хлопчик народився 23 березня 2020 року. Незвичне ім’я для дитини вибрала його мама.

Дьопйош Зеленський Євгенович – саме так звати тримісячного малюка. Він живе на окраїні Ужгорода у таборі ромів. Мама Зеленського фанатіє від шостого президента, передивилась усі фільми та програми за його участі – тому на його честь назвала сина.

“Мені завжди подобався Зеленський, навіть коли не був президентом. Всі його кіно, шоу – все дивилася. Коли питають, чому так назвала, кажу: от так хотіла і все”, – розповіла мама хлопчика на Магдалина Дьопйош.

Хоч ім’я і не звичне, але проблем із реєстрацією не було. Свідоцтво про народження оформили легко. Поки що малюка не хрестили – чекають завершення карантину. Хресним батьком запрошують стати самого Володимира Зеленського.

Ми хочемо покликати його, аби він був хресним батьком. Сподіваємося, що прийде. Але ми чули, що захворіла його жінка. Ми усі бажаємо їй одужати швидше!  – наголосила Магдалина Дьопйош.

Дитина має ще п’ятеро братів та сестер, батько хлопчика з ними не живе. Те, що в таборі народився Зеленський – потішило усіх сусідів. Вони уже звуть його “пан Зеленський” і переконані, що він стане відомою людиною.

“Я бачу, що мати розумна, то і діти мають бути схожі на маму. Буде щось із нього, точно”, – прокоментувала сусідка Марія.

В останні кілька днів у таборі “бум”, усі приїздять подивитися на Зеленського Євгеновича. Найбільше тішаться гостям тамтешні діти. Кажуть, що мають свого Зеленського.

У сусідньому таборі живе Янукович. 11 років тому народився хлопчик, якого назвали на честь президента, який згодом втік до Ростова.

“Що буде коли Янукович зустрінеться із Зеленським? А що може бути? Точно будуть гратися, будуть грати в карти”, – сказала мама хлопчика на ім’я Зеленський.

Leave a Comment