Волинь Новини

Волинські патрульні вже знають хто автор фейкового відео про хабарництво в управлінні

Волинські патрульні вже знають хто записав і поширював у соцмережах відео зі звинуваченнями правоохоронців у хабарництві.

Про це повідомив начальник управління патрульної поліції Волині Андрій Крутень, – передає Суспільне.Волинь.

Зі слів головного патрульного області, відео записав їхній колишній працівник. “Це робила особа, яка має три підозри у вчиненні кримінального правопорушення. Усю інформацію зібрали та передали у відповідні контролюючі органи”, – каже Андрій Крутень.

Нагадаємо, у відеохостингу YouTube 31 травня з’явилося відео під назвою “Поліцейський звинувачує Фацевича в корупції”. Станом на 20 червня відео вже набрало близько 4 тисяч переглядів.

Волинські патрульні визначили, хто автор відео про "хабарництво" в управлінні

На відео невідомий, який приховав обличчя, представляється патрульним поліцейським і розповідає: “У нашому управлінні патрульної поліції Волині діє організоване приступне угрупування на чолі з начальником патрульної в області Крутнем. Його туди поставити і прикриває Фацевич”.

Суспільне попросило прокоментувати викладені у мережу звинувачення заступника глави Національної поліції України Олександра Фацевича. З його слів, відео з невідомим чоловіком він бачив.

“Виклали, а далі що? Хайпанути? Я не розумію. Якщо є заява, якщо в моїх діяннях вбачають корупцію, то давайте перевіримо, я готовий співпрацювати з любими правоохоронними органами, які будуть це перевіряти, а так поки ніяких заяв на мене нікуди не надходило”, – сказав Олександра Фацевич.

Як розповів начальник управління патрульної поліції Волині, відео вже направили для розслідування у департамент внутрішньої безпеки та у департамент патрульної поліції.

Leave a Comment