Волинь Новини

Волинянка придбала квитки на автобус до Києва, а водій на ці місця посадив “своїх”

Волинянка на автостанції Любешова придбала два квитки на автобус до Києва, але свої місця зайняти не змогла, бо водій автобуса дозволив сісти безквитковим пасажирам, які заплатили йому “на руки”. 

Про цей випадок  повідомила Оксана Симонович-Бубало у групі Теревені про Любешів у фейсбук.

“Навіщо ми купуємо квитки на автостанції із вказаним місцем? Я думала, що це гарантує куплені місця і можна не турбуватись про місце, але ситуація із Київським автобусом дуже обурила”, пише вона.

Пані Оксана розповіла, що завчасно купила на автобус два квитки (дорослий та дитячий) до Києва із Любешова. Коли приїхали на автостанцію, розминулись із водієм. А коли зайшли в автобус, їхні місця були зайняті і люди сказали, що не приймуться, бо їм дозволив водій.

“Ми вирішили дочекатись водія, простоявши 10 хвилин під автобусом. Коли водій прийшов, на звернення негативно відреагував, і сказав, що потрібно було прийти раніше за всіх і зайняти ті місця, які подобаються, а тепер, сідайте, де є вільне місце”, передала ситуацію пасажирка.

Жінка висловила запитання, навіщо навіщо купувати на автостанції квитки, якщо мають місце такі випадки. Ба більше, водій автобуса сказав, що це просто бумажки. 

 

Leave a Comment