Волинь Новини

Волинянин, який постраждав у ДТП потребує допомоги

Як стало відомо, у Ківерцях збирають гроші на операцію чоловікові, що постраждав унаслідок ДТП. Про це повідомляє Район.Ківерці.

Допомоги потребує ківерчанин Юрій Щербик, який перебуває у лікарні через аварію.

Діагноз: Перелом верхньої третини лівої стегнової кістки зі зміщенням, внутрішньосуглобовий перелом проксимального кінця лівої великогомілкової кістки. Уламковий перелом нижньої третини лівої променевої кістки з вивихом дистального кінця ліктьової кістки. Садна передпліччя лівої руки. Стан – дуже важкий.

«У понеділок, 15 червня чоловік ледь не здійснив наїзд на 8-річного хлопчика. Дитина вискочила на дорогу велосипедом, а він на мотоциклі ледве встиг звернути різко, щоб не нашкодити дитині. Хлопчик цілий, дружина постраждалого ходила до батьків дитини, ті показували МРТ голови – струсу нема, просили вибачення, що так через малого сталося, поліція на місці ДТП написала на батьків 3 протоколи», – пише користувачка Іванна Корсакова.

До слова, на лікування та декілька операцій потрібно приблизно 60 000 грн. Тривалість лікування точно не відома. Для сім’ї Юрія, який забезпечував свою родину, так як під час карантину дружина перебуває у відпустці за власний рахунок, це дуже велика сума грошей, якої у них нема.

Картка ПриватБанку дружини: 5168 7573 9487 1505

Leave a Comment