Важливо Волинь Новини

Сиротинська прирівняла муніципальну варту Луцька до «танцюючих гробовщиків»

Очільниця Департаменту муніципальної варти Луцька в себе на сторінці у фейсбук розмістила змонтоване відео, на якому були кадри із знесення муніципалами торгових контейнерів підприємців та «танцюючі гробовщики», які ніби «хоронять» Центральний ринок.

Розмістила пані Сиротинська це відео, 17 червня, якраз саме тоді, коли муніципали спробували її анонсований силовий метод штурму барикад Центрального ринку. Над відео, очільниця департаменту відмітила, що «знаходиться у святковому настрої». (Щоб переглянути відео проскрольте сторінку вниз)

Лучани по різному називають муніципальну варту за виконання протиправних наказів, але ось так, певно, її бачить пані Сиротинська.

До речі, вчора, 18 червня, муніципали спробували, повторити щось подібне, але певно не вийшло.

Розміщення таких матеріалів на своїй сторінці говорить лише про одне: пані Сиротинській за силове знесення торгових контейнерів та за дії її мунварти не тільки не соромно, але й навпаки вона пишається коли її хлопці провокують конфлікти.

Це звісно справа кожного, що розміщувати в соцмережах і навіть такий «гумор» має право на життя, але і робота не вічна. І пані Сиротинська певно планує проживати в Луцьку. Як вона буде дивитись в очі лучанам, яким псує, за наказом Луцькради, їхнє майно та використовує своїх «гробовщиків» для провокацій? Це скоріше питання до її совісті.

🤟🤟🤟💪💪🤟🤟🤟🤟

Gepostet von Julia Yuzefko – Surotynska am Mittwoch, 17. Juni 2020

Leave a Comment