Волинь Новини

На Волині спіймали браконьєрів, які ловили рибу забороненими знаряддями лову. ФОТО

У четвер, 18 червня, державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля провели спільний рейд з громадськими активістами на водоймах Ковельського району. 

Про інформує Волинь24 з посиланням на Рибоохоронний патруль Волині.

Близько четвертої ночі викрито грубе порушення правил рибальства на озері поблизу с. Любитів Ковельського району Волинської області. Двоє громадян здійснювали вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – мисиновою сіткою. На березі було виявлено сім карасів сріблястих. Оскільки водні біоресурси перебували у живому стані, здійснено їх випуск у природне середовище.

На викритих осіб складено адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

«Ми вдячні активній громадськості за участь в рейді та допомогу у викритті незаконного рибальства. Спільна робота ілюструє наскільки важливо співпрацювати разом в боротьбі з браконьєрством. Обов’язок кожного з нас берегти природні ресурси, не бути осторонь та робити все щоб попередити нові порушення», – прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

На волинському озері спіймали браконьєрів, які ловили рибу сіткою. ФОТО

На волинському озері спіймали браконьєрів, які ловили рибу сіткою. ФОТО

На волинському озері спіймали браконьєрів, які ловили рибу сіткою. ФОТО

Leave a Comment