Новини

Одна з областей повернулася до жорсткого карантину через новий спалах COVID-19

Як стало відомо, через поширення COVID-19 у Тернопільській області вирішили посилити карантинні обмеження.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

“Керівники торговельно-розважальних центрів і ринків повинні забезпечити розмежування потоків відвідувачів (окремий вхід, окремий вихід), проводити обов’язковий температурний скринінг, відновити дистанційну розмітку для відвідувачів”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Окремі карантинні обмеження ввели в Заліщицькому, Збаразькому, Козівському, Лановецькому, Тернопільському, Шумському районах області та Тернополі. Там, зокрема, заборонено проведення всіх масових заходів, крім ЗНО, а також заходів, які пов’язані з важливою інфраструктурою.

У закладах громадського харчування знову заборонені святкування і тривалі заходи – перебувати там можна до двох годин зі всіма захисними заходами.

Також будуть закриті всі заклади, які не можуть забезпечити безпеку відвідувачів. Громадський транспорт працюватиме тільки за кількістю сидячих місць і виключно для пасажирів в масках.

З 18 червня розпочнеться повсюдна перевірка транспорту, ТЦ, ринків, щоб перевірити дотримання протиепідемічних норм.

В РНБО повідомили, що станом на 18 червня в Україні побито черговий антирекорд за COVID-19 за весь час епідемії. Тільки за добу захворіли 829 осіб.

Leave a Comment