Новини

Українці нахабно перелізли паркан з Польщею під час брифінгу та стали героями інтернету

Двоє сміливців перелізли паркан з Польщею.

Двоє громадян України у Львівській області біля пункту пропуску “Шегині” перелізли через паркан і стали героями мережі. Причиною стало те, що свій злочин вони зробили не тільки під прицілами камер, але і під час брифінгу прикордонної служби, – передає Znaj.ua.

Двоє українців після того, як пройшли всі види контролю з української сторони пішли на вихід з України в напрямку польського пункту пропуску “Медика”. Однак, через деякий час вони перелізли через огорожу і попрямували на паспортний контроль на вхід в Україну. Таким чином, вони порушили режим в пункті пропуску.

У Західному регіональному управлінням Держприкордонслужби України повідомили, що правопорушників затримали. Кожен з них заплатив за 170 грн. штрафу.

Відео підірвало мережу тільки в середу, 17 червня, хоча кумедний інцидент стався ще 15 числа.

Правопорушники зізналися, що побачили довгу чергу з польської сторони і вирішили повернутися назад.

“Можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, на воду і на ті, як на пішому переході в Шегинях люди перелазять через паркан прямо під час пресконференції начальства”, – сказано в підписі автора відео.

Можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, на воду і на те, як на пішому переході в Шегинях люди перелазять через паркан прямо під час пресконференції начальства🤦‍♂️😅 Мало камер спостереження🤔Дивитися зі звуком)Відео звідси – http://bit.do/fF2G7P.S. Прикордонники відреагували – http://bit.do/fF3BR

Gepostet von Yura Martynovych am Dienstag, 16. Juni 2020

Leave a Comment