Волинь Новини

Троє померлих від коронавірусу волинян мали супутні захворювання

Серед нових летальних випадків – жителі Володимир-Волинського району, Ковеля та Ратнівщини віком від 69 до 86 років, – повідомляє Волинь online.

Про це йшлося під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції 17 червня.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко повідомила, що загалом 48 випадків хвороби на Волині завершилися летально. Три летальні випадки зафіксували за останню добу.

Серед померлих – жінка з Володимир-Волинського району віком 86 років, яка захворіла 13 червня, а 15 червня її госпіталізували у Володимир-Волинське ТМО з пневмонією, де того ж дня померла. Також помер 76-річний житель Ковеля, який захворів 3 червня, лікувався самостійно, не звертаючись до лікарів, 11 червня, у зв’язку з важкістю стану, госпіталізований у Ковельське ТМО, де помер. Третій померлий – житель Ратнівського району віком 69 років, який захворів 5 червня та лікувався самостійно, 14 червня звернувся в Ратнівську ЦРЛ, де помер. Двоє хворих, зі слів Наталії Янко, мали супутні захворювання серцево-судинної системи, один – цукровий діабет та бронхіальну астму.

Leave a Comment