Важливо Волинь Новини

Луцьким муніципалам привидились гранати в руках ветеранів АТО на Центральному ринку

Працівники муніципальної варти Луцька просять поліцію вжити заходів, щодо ветеранів АТО, які взяли на сміх хлопців, які не служивши в ЗСУ працюють в департаменті муніципальної варти.

Про це вони написали на своїй офіційній сторінці у фейсбук.

“Під час проведення заходів, щодо притягнення до відповідальності осіб за розміщення шин на території загального користування було висловлено відкриті погрози до працівників муніципальної варти застосувати вибухові пристрої ( гранати привезені зі Сходу) та на території Центрального ринку. Саме ці молодики, що на фото про це відкрито заявили”, – йдеться в повідомленні муніципалів.

Позиція муніципальної варти зрозуміла. А ось як було ж насправді?

Працівники муніципальної варти Луцька відерто провокуючи конфлікт підходили групами до ветеранів АТО провокуючи конфлікт. Ніхто на ці «дитячі» спроби спровокувати конфлікт не повівся.

Правоохоронні органи просимо вжити заходів, встановити осіб та притягнути до відповідальності!Сьогодні під час…

Gepostet von Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради am Mittwoch, 17. Juni 2020

З того часу, як ветерани АТО підтримали підприємців Центрального ринку, луцькі муніципали неодноразово скаржились своїй керівниці пані Сиротинській, в поліцію, до міської влади на тролінг та глузування з них з боку ветеранів.

Також видумані гранати працівників мунварти вже не дивують підприємців, так як за півроку наслухались брехні і маніпуляцій з боку влади і її працівників сповна.

Leave a Comment