Важливо Волинь Новини

«Я по стану здоров’я не можу», – працівники муніципальної варти відповіли ветеранам АТО чому не служать в ЗСУ. ВІДЕО

Сьогодні, 17 червня, працівники муніципальної варти Луцька продовжили виконувати наказ своєї керівниці та наставниці пані Сиротинської, щодо складання необгрунтованих штрафів підприємцям Центрального ринку.

На сторінці Європейський Центральний ринок у фейсбуці з’явилось відео, де під час складання таких штрафів виникла суперечка між ветеранами АТО, які підтримують і захищають підприємців Центрального ринку від свавілля влади Луцька, та працівниками муніципальної варти.

Суть суперечки проста і логічна, чому працівники муніципальної варти не служили і не планують служити в ЗСУ? Один із працівників мунварти заявив, що не служить в ЗСУ, тому що не може по стану здоров’я, а в мунварті працювати – може.

Така відповідь здивувала не тільки ветеранів, підприємців, але й і простих глядачів трансляції, яку переглядали в режимі онлайн.

В коментарях глядачі трансляції припустили, що можливо сама керівниця мунварти допомагає «відкошувати» на вигляд здоровим і сильним хлопцям від служби в ЗСУ. Так як робота в мунварті добре оплачується і вдома не стріляють.

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Dienstag, 16. Juni 2020

Leave a Comment