Волинь Новини

На Волині – 55 нових випадків коронавірусу: хто захворів за останню добу

Розповіли детальніше про нових захворілих корона вірусом волинян. Про це йшлося на брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції у середу, 17 червня.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, поінформувала, що за останню добу найбільше захворілих у місті Ковелі – 7 осіб, загалом в Ковельському районі – 11. За її словами, захворілі – два медпрацівники, два працівники різних підприємств, інші – поодинокі випадки не пов’язані між собою.

Також вона повідомила, що спостерігається збільшення кількості захворювань в місті Луцьку. Зокрема, захворіли троє працівників підприємства «Агро Р», чотири інфіковані особи виявили в сімейних вогнищах з них 5 дітей, решта непрацюючі особи.

В Луцькому районі виявили 3 захворілих, це сімейні та поодинокі випадки. У Володимир-Волинському районі – 10 – два медпрацівники, один працівник Володимир-Волинської птахофабрики, чотири працівники інших підприємств та установ. У Ратнівському районі – 10 випадків, в тому числі 3 в селах Річиця та Замшани.

«Це села, де відбувається епідемічне ускладнення», – заявила вона.

Щодо Горохівського району, то, за словами Наталії Янко, тут виявили три поодинокі випадки не пов’язані між собою. В Камінь-Каширському, Ківерцівському, Маневицькому, Шацькому районах і місті Нововолинськ – поодинокі випадки. Також вона поінформувала, що за останню добу з захворілих 21 особа госпіталізована, 34 знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Leave a Comment