Новини

“Тату, ти був найкращим”: Порошенко звернувся в мережі до покійного батька

Порошенко написав останнє повідомлення батькові.

П’ятий президент України Петро Порошенко попрощався зі своїм батьком Олексієм Порошенко, якого не стало, – передає Hyzer.

Відповідний пост з’явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Так, Петро Порошенко на своїй сторінці опублікував фотографію свого батька Олексія Порошенка і написав, що йому батько був кращим не тільки як тато, а й друг і вчитель. Підсумував свою фразу він наступними словами: “Спочивай з миром, тато …”.

Публікація Петра Порошенка отримала велику увагу, так як новина про смерть його батька стала шокуючою за сьогоднішній день. Таким чином, користувачі мережі чекали якоїсь реакції від колишнього гаранта. Користувачі в коментарях висловили своє співпереживання на цей рахунок і підтримали Петра Порошенка.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 червня не стало Олексія Порошенка. У віці 84 років в нього стався інсульт, який він не пережив. Він займав посаду генерального директора фінансово-промислової групи “Укрпромінвест”. Уже в 2009 році він отримав звання Героя України за заслуги перед країною. Він також зробив чималий внесок у розвиток агропромислового комплексу і був депутатом Вінницької обласної ради.

Варто відзначити, що на даний рахунок вже висловилися і представники опозиції, які також притягли в трагедію політичний сенс. Наприклад, Софія Федина повідомила, що таки батько Петра Порошенка не витримав “бєспрєдєла”, який влаштовувала влада Володимира Зеленського.

Leave a Comment