Новини

Новий Кагарлик? На Закарпатті дівчину побили у відділенні поліції. ВІДЕО

У Закарпатській області на молоду дівчину зробили жорстокий напад, причому побили її прямо у відділенні правоохоронних органів.

Як виявилося, фізичні травми завдала молодій дівчині правоохоронець жіночого роду, яка була у нестями від люті, – передає Hyzer.

Відповідне відео опублікували на каналі “НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ ЗАКАРПАТТЯ” в YouTube.

Повідомляється, що дівчина на ім’я Валерія розповіла про те, що вона разом з подругами вирушила відпочивати в селища міського типу Міжгір’я на алеї. Там до них раптово підійшли молоді люди, які почали ображати дівчат і з агресією висловлюватися, використовуючи нецензурну лайку.

Дівчата не стали довго терпіти і відразу ж викликати співробітників правоохоронних органів. Після того, як ті приїхали на місце інциденту, Валерію і одного з молодих хлопців забрали до відділку. За словами дівчини, там жінка-поліцейська спочатку почала наїжджати на неї і обзивати сиротою.

Потім вона залізла на дівчину, почала дряпати і бити по обличчю, а потім штовхнула в стіну і почала жорстоко бити. Валерія намагалася тримати її руки, щоб та не била, але жінка почала штовхати її в живіт.

Після цих побоїв, молодій дівчині довелося колоти заспокійливий засіб, оскільки вона мала проблеми зі здоров’ям. Дівчина все ж знову звернулася в поліцію, де з неї зняли побої після нападу в іншому відділенні.

Тим часом, співробітники Головного управління поліції Закарпатській області заявили, що почали службове розслідування щодо інциденту з побиттям співробітника правоохоронних органів.

Leave a Comment