Новини

П’яний поліцейський викинув дружину з балкона на очах у дитини

У Сєвєродонецьку Луганської області сержант поліції Олексій Конєв викинув дружину з четвертого поверху – молода жінка отримала важкі травми, але вижила.

Її родичі побоюються, що винуватець може уникнути покарання, пише OBOZREVATEL.

Трагедія сталася в ніч на 9 червня у багатоповерхівці на вул. Менделєєва, а перша інформація про це з’явилася в соціальних мережах 14 червня. Про подію в Instagram розповіла кума постраждалої.

View this post on Instagram

Максимальный репост !!! С 8-9 июня в городе Северодонецке на улице Менделеева в 2 часа ночи произошло покушение на убийство! Муж выбросил свою жену с четвёртого этажа из балкона! Девочке 27 лет ,её зовут Дарья Конева(Нестеренко) . В этот вечер её муж был в нетрезвом состоянии, спровоцировав ссору, он начал её швырять по квартире ,давать пощёчины, выкручивая руки . Это все происходило на глазах у годовалой дочери, которая от увиденного была просто в ужасной истерике . На просьбу успокоиться хотя бы ради ребёнка он продолжал ещё больше издеваться, забрал у неё телефон, тем самым лишив её возможности сделать звонок о помощи , постоянно угрожая ,что убьёт её, а ребёнка оставит себе ! Она выбежала на балкон, начала звать на помощь и просила людей вызвать полицию. Он побежал за ней и приказывал заткнуться, иначе сказал что выбросит её из окна . Соседи это все слышали, свидетели этому есть! В итоге он схватил её на руки и выталкнул с балкона с четвёртого этажа!.. Когда она упала, на глухой звук и шум сбежались все соседи ,а он оставался в квартире, и выбежал позже,когда соседка начала делать попытки позвонить в скорую и полицию, он начал выхватывать телефон из рук, приговаривая, чтобы ни кто ни куда не звонил ,сказал что сначала он позвонит своему папе . Полицию и скорую помощь вызвали соседи напротив стоящего дома. Она в это время была в сознании, несмотря на болевой шок, она молила о помощи ,постоянно повторяя, что это муж её выбросил с балкона и просила соседку забрать её дочь с квартиры … Этого " ГЕРОЯ" зовут Алексей Александрович Конев , он сержант главного управления полиции в Северодонецке, а также его отчим, работает в полиции подполковником в отставке также в Северодонецке. Семья Алексея который покушался на жизнь этой хрупкой девочки, выдвигают свою версию, что …⬇️продолжение в комментариях ⬇️#северодонецк #стопнасилие #чужих_детей_не_бывает #чужихдетейнебывает #нетнасилиюнаддетьми #убийцадолженбытьнаказан #требуемправосудия #вместепротивнасилия #saynotoviolencetochildren #say_no_to_violence_to_children #полиция #аваков

A post shared by dasha (@daria_petrik93) on

Друзі і рідні постраждалої Даші Конєвої побоюються, що справу спробують зам’яти.

“Олексій – поліцейський, його батько (вітчим) – підполковник поліції у відставці, мама обіймає не останню посаду в податковій. Тому боїмося, що Олексію все зійде з рук”, – зазначила кума.

У коментарі виданню жінка розповіла, що 8 червня ввечері Даша і Олексій випили по кілька келихів вина. Потім чоловік пішов, а повернувся нібито сильно п’яним.

“Розгорілася сварка, він почав кричати, що не платитиме аліменти, та й з донькою сидіти не буде. А в підсумку вийшло так, що почав жбурляти Дашу по квартирі, давав ляпаса, почалася бійка. Дарина вибігла на балкон, кричала, кликала на допомогу: “Допоможіть, будь ласка, хто-небудь, викличте поліцію, мене чоловік б’є!” Сусіди чули. А Олексій вийшов за нею на балкон, за руки хапав. Вона просила відпустити, але чоловік їй сказав: “Якщо зараз не замовкнеш, я тебе викину, задушу, вб’ю тут”. І коли Даша засумнівалася, той підняв її на руки і викинув з 4-го поверху”, – розповіла кума.

Молоду жінку врятувало диво – дерево під балконом та шиферний козирок погасили швидкість. Але впала вона все-таки на асфальт.

Подруга потерпілої стверджує, що поліцейський не відразу спустився до дружини. На вулиці він виривав з рук сусідів телефони, не даючи дзвонити ні в швидку, ні в поліцію. Набрати нібито змогли тільки мешканці будинку навпроти.

“А коли патрулька під’їхала, Олексій закричав на всю: “Я свій, пацани, все нормально!” Його ніхто не затримав, експертизу ніхто не робив. Хоча Даша була в свідомості і там же на місці заявила, що це її чоловік викинув з балкона”, – додала кума.

На сайті НАПК є декларація Олексія Конєва, в якій зазначено, що він служив у батальйоні поліції особливого призначення.

За словами куми потерпілої, чоловік ображав Дашу вже довгий час, і цьому є свідки. Жінка подавала на розлучення, але так як дитині менше року, сказали, що можна тільки подати на аліменти – що вона і зробила.

Сама Даша не скаржилася в поліцію на побиття чоловіка, оскільки “він сам – поліція”.

В територіальному управлінні Державного бюро розслідувань повідомили, що відомості про подію в Сєвєродонецьку внесено до ЄРДР. Попередня кваліфікація – ст. 15 КК України (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

“Йде досудове розслідування, встановлюються всі обставини події. Станом на сьогодні, 15 червня, підозру ще не оголошено, запобіжний захід не обраний”, – зазначили в ДБР.

Leave a Comment