Волинь Новини

У районі на Волині працівників карантинного посту годують благодійники

Працівників карантинних постів у Ківерцівському районі забезпечують засобами індивідуального захисту та дворазовим харчування. Їжу людям доставляють місцеві підприємці, – повідомляє Суспільне.

Навколо Ківерцівської громади встановлено три карантинні пости. Ще один пост розташований на дорозі, що веде із Ківерців до села Борохів, розповів Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов.

Щоб забезпечити працівників постів харчуванням місцеві урядники домовилися з місцевими підприємцями. “Ми змушені іти на ці кроки, бо бюджет не безмежний. Це додаткова витратна частина, але і людей потрібно харчувати”, – каже Володимир Жгутов.

Нині на посту в селі Жабка працює 6 людей. Зранку і ввечері їм підвозять страви. Нині у меню рятувальників, медиків та правоохоронців: салат, картопля і куряча гомілка.

Медпрацівниця Анна Трофімова розповіла: у неї – третє чергування на карантинному посту. Зміна триває 12 годин. Люди реагують по- різному. “Багато адекватніших більшість шоферів. Міряємо усім температуру. Якщо є температура. Рекомендуємо звернутися до сімейного лікаря.”, – каже медичка.

У районі на Волині працівників карантинного посту годують благодійникиСуспільне Волинь

У районі на Волині працівників карантинного посту годують благодійники

За чотири дні роботи карантинних постів у Ківерцівській об’єднаній територіальній громаді, медики не виявили водіїв і пасажирів із підозрою на СOVID-19. Про це розповів Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов.

Нагадаємо, рішення про встановлення карантинних постів у районі 9 червня прийняла обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Станом на 15 червня у Ківерцівському районі лабораторно підтвердили 205 випадків коронавірусу.

Leave a Comment