Новини

Наталія Мосейчук назвала Тараса Чорновола “зрадником”

Мосейчук

Телеведуча “1+1” Наталія Мосейчук вирішила дати відповідь Тарасу Чорноволу на чергові образливі слова у її бік.

Ведуча “Право на владу” також пояснила, чим могла викликати таке ставлення у Чорновола. Відповідний пост Мосейчук опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Про це повідомляє Znaj.ua

“Тарасу Чорноволу — зраднику. Багаторічний виконавець команди “фас” та “їсти” вирішив вкотре висловитися і усю силу свого показного гніву спустити на “істоту Мосійчук”… ну, що ж… Ваші багаторічні образи на мою адресу дають мені моральне право відповісти. Хоча усвідомлюю, що доторкнувшись до вас мені прийдеться додатково помити руки.”, – написала Мосейчук.

Наталя Мосейчук в ефірі "Право на владу"

 

Мосейчук також пояснила, чим могла “зачепити” Тараса Чорновола.  Ведуча “Право на владу” зазначила, що в останній програмі вона вказала на очевидне, зокрема, на те, що за 6 років окупації українці Донбасу ще більше втратили свою ідентичність.

Тарас Чорновіл, скріншот: YouTube

Крім того, Наталія Мосечук згадала, як свого часу робила передачу із вдовою В’ячеслава Максимовича Чорновола — Атеною Василівною Пашко. Саме тоді вона запитала про те, як Тарас Чорновіл ставиться до пам’яті батька і отримала наступну відповідь:

“Після Помаранчевої революції я робила передачу із вдовою В’ячеслава Максимовича Чорновола — Атеною Василівною Пашко. Говорили дуже довірливо і просто. Я спитала про те, як ви ставитеся до пам’яті батька. Атена Василівна сказала одну фразу “і Андрій, і Тарас зрадили свого батька”. Я не взяла тоді це одкровення у телепрограму. А варто було б. Бо ці слова — ваш вирок. Заради грошей ви зрадили свого батька, ви зрадили все і всіх і ще зрадите. Ви — зрадник.”, – йдеться у повідомленні.

Тарасу Чорноволу – ЗРАДНИКУ. Багаторічний виконавець команди «фас» та «їсти» вирішив вкотре висловитися і усю силу…

Gepostet von Наталія Мосейчук am Montag, 15. Juni 2020

Скріншот: Наталія Мосейчук / Facebook

Leave a Comment