Волинь Новини

Стало відомо скільки лучан користуються послугами громадського транспорту

Повідомили, скільки лучан їздять в транспорті міста

Про це стало відомо в понеділок, 15 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – передає Волинь24.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що на вулицях нашого міста сьогодні працює 166 одиниць громадського транспорту та перевозять 64 тисячі пасажирів.

За його словами, листи з проханнями дотримуватися карантинних вимог вони щодня надсилають перевізникам. Контролюють роботу перевізників і правоохоронці спільно з працівниками департаменту муніципальної варти.

«Ми повинні й надалі проводити роз’яснювальну роботу. Звертатися до людей з проханням дотримуватися режиму носіння масок в закритих приміщеннях, на ринках, в транспорті та дотримуватися соціальної дистанції. Пом’якшення карантину введено для того, щоб могли працювати наші підприємства, транспорт, заклади торгівлі та харчування. Якщо ми хочемо щоб все працювало, то повинні бути самодисциплінованими», – резюмував секретар Луцькради Григорій Пустовіт

Leave a Comment