Новини

В Дніпрі може з’явитись вулиця “тупик Коломойського”. ДОКУМЕНТ

Мер Дніпра Борис Філатов офіційно подав у міську комісію з топоніміки клопотання про перейменування вулиці Короленка на “тупик Коломойського”.

Про це Філатов повідомив на сторінці в мережі Facebook, передає Цензор.НЕТ.

“Міський голова Дніпра офіційно подав у міську комісію з топоніміки клопотання про перейменування вулиці Короленка на тупик Коломойського. Також шановним членам комісії на вибір запропоновано ще два варіанти назви:”Вулиця Змита” і “Балка медіахолдингу УНІАН і 1+1″ з розміщенням на фасадах барельєфів із зображенням журналістів – авторів фальшивок. Комісії запропоновано провести в Дніпрі широкі громадські слухання серед жителів територіальної громади з метою обговорення нових назв”, – йдеться в повідомленні.

За словами Філатова, “контрольований одіозним олігархом телеканал, заявив на всю Україну”, що вулицю Короленка “повністю змило дощем після дорогої реконструкції”.

“Хоча ця вулиця в абсолютно цілому стані стоїть собі спокійно в центрі обласного центру. Ця вулиця тепер як ховрах, якого люди, які називають себе журналістами, не бачать, а він є. І тепер вона стане пам’ятником їхньої брехні, підлості і безчестя. .. . І, так, наступна до перейменування – знищена Коломойським “ДніпрАрена”.Ймовірна нова назва “АренаБена”. Далі – скрізь, де ця людина відзначилася в рідному місті”, – підкреслив мер Дніпра.

У письмовій пропозиції Філатова йдеться: “У зв’язку з відсутністю цієї вулиці на карті я змушений звернутися до міської комісії з присвоєння найменувань (перейменувань) вулицями, провулками, проспектам, площам, парків, скверів, мостів та інших об’єктів, розташованих на території міста Дніпра, з проханням розглянути перейменування колишньої вулиці Короленка”.

Leave a Comment