Важливо Волинь Новини

«Це останній блокпост», – У Луцьку підприємці готуються захищати свою власність від муніципалів

Сьогодні, 15 червня, підприємці побудували і укріпили навколо своїх торгових контейнерів барикади від спецтехніки муніципальної варти Луцька.

Про це у відео повідомляє Громадське Інтерактивне Телебачення на своїй сторінці у фейсбук.

Також, підприємці будуть чергувати цілодобово з метою попередження і захисту від наступу працівників муніципальної варти міста.

Підприємці Центрального ринку вкотре звертаються до місцевої влади почути їх, а працівників муніципальної варти міста не займатись рейдерством для олігархів, які зацікавлені в землі, на якій стоять контейнери підприємців.

«Це останній блок пост, нам відступати нікуди! Ми чергуємо з грудня місяця, ми вистояли морози, ми вистояли дощ і сніг. Ми готові до захисту своїх торгових контейнерів. Все ж таки ми сподіваємось, що влада нас почує і ми сядемо за стіл переговорів.»,  – повідомив один з підприємців.

В свою чергу підприємці виключають можливий переїзд на «Новий ринок», оскільки це приватна територія за межами міста, відповідно місто не отримуватиме доходів від їх діяльності, а підприємці вклавши останні гроші в свій бізнес залишаться ні з чим.

Leave a Comment