Важливо Волинь Новини

Учасники пробного ЗНО на Волині зможуть пройти тестування онлайн. ВІДЕО

У Волинському центрі зовнішнього незалежного оцінювання закликають учасників та працівників шкіл не їхати в понеділок до пунктів тестування. Через скасування пробного ЗНО пропонують скласти тести онлайн.

Завідувачка центру ЗНО Волині та моніторингових досліджень Алла Корнейко повідомила, що до пробних тестувань зовнішнього незалежного оцінювання готувалися 6775 волинян, – передає Суспільне.Волинь.

Нагадаємо, 15 та 17 червня в Україні мало б відбутися пробне ЗНО. На Волині готували 49 пунктів для тестування. Сьогодні, 13 червня стало відомо, що Кабінет міністрів скасував проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

“Учасникам в день планового тестування в 11:00 можна зайти на власні інформаційні сторінки, які для них були створені під час реєстрації. Там вони отримають завдання тестування, яке вони мали виконати в аудиторії. Ці завдання треба завантажити на свій комп’ютер і виконати впродовж трьох днів враховуючи 15 і 17 червня. Відправити на спеціальний сервіс визначення результатів пробного ЗНО на сторінці українського центру якості освіти. Орієнтовно на 7-день отримують результати тестування”, – пояснює Алла Корнейко.

Напередодні, 12 червня кореспонденти Суспільного перевірили, як до тестувань готуються навчальні заклади та випускники.

У 26 школі Луцька планували провести пробне ЗНО з англійської мови 17 червня. Вчителі та технічні працівники в аудиторіях вже розставили парти та крісла так, аби учні сиділи на відстані півтора метра один від одного.

У кожному з пунктів тестування мало бути по 230 учасників. Чи повернуть зареєстрованим волинянам гроші, сплачені при реєстрації, наразі не відомо.

Leave a Comment