Волинь Новини

Де на Волині посилили карантинні заходи

Так, як Ратнівщина входить до переліку тих районів, де епідеміологічна ситуація з  COVID-19 значно погіршується, то на території двох ОТГ вирішили посилити карантинні заходи. Про це стало відомо під час позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – інформують на сайті РДА.

Засідання відбулося під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Рудика.

Зі слів виступаючих, наразі спостерігається тенденція до зростання рівня захворюваності на території Забродівської та Велимченської ОТГ.  Ратнівський район входить до переліку тих районів, де епідеміологічна ситуація значно погіршується.

Враховуючи оцінку поточної епідеміологічної ситуації та наявність ознак для скасування послаблення протиепідеміологічних заходів, комісія вирішила скасувати на території району з 12 червня до прийняття окремого рішення  послаблення протиепідеміологічних заходів, визначених Постановою КМУ №392 від 20.05.2020року.

На території Забродівської та Велимченської ОТГ вводяться додаткові посилені карантинні заходи, а саме –  режим простою в установах соціальної сфери, шкільних,  дошкільних навчальних закладах; призупинення роботи  закладів громадського харчування  та релігійних закладів  різних конфесій; обмеження роботи закладів торгівлі до 18.00 год.; припинення виконання рейсів до населених пунктів Мельники-Річицькі,  Річиця, Піски-Річицькі, Камінь-Каширський, Велимче, Датинь, Запілля; встановлення карантинних постів з 8.00 по 18.00  на території Річицького старостинського округу.

Leave a Comment