Важливо Волинь Новини

Андрій Стасюк «Малиш» прокоментував вчорашні події на Центральному ринку

Вчора близько другої години ночі на Центральному ринку сталися сутички між підприємцями, ветеранами АТО та муніципалами. Останні вкотре намагалися проводити демонтаж металевих конструкцій.

Серед підприємців були і ветерани АТО, зокрема Андрій Стасюк «Малиш», якого звинуватили і стрілянині та пошкодженні майна.

У телефонному коментарі журналістам видання «Волинь infa» Андрій Стасюк розповів, що провокації відбувалися якраз з боку муніципалів, а не підприємців та ветеранів АТО.

«Вчора на ринку були ветерани-атовці «Айдару», 95-ї бригади, 80-ї бригади, я підтверджую це. Ми не задоволені тим, що розганяють ринок і лишають людей робочих місць. Ці провокації з боку муніципалів зроблені для того, аби позбавити підприємців нашої підтримки. Я вже говорив це, в тому числі й поліції, ми нікого бити не будемо, але й не дозволимо знущатися над людьми, над жінками.В нас є відео, на якому видно, що це скло в автомобілі вони вибили самі, а звинуватили нас аби отримати інцидент», – розповідає Андрій Стасюк.

1 коментар

Leave a Comment