Важливо Волинь Новини

«Нас всіх тримають за ідіотів», – громадський активіст Михайло Верпучинський про сморід у Луцьку

Громадський активіст та учасник руху «За чисте повітря» Михайло Верпучинський, який вже не один рік досліджує причини поширення неприємного запаху у місті Луцьку переконаний, що заяви чиновників Луцької міської ради щодо знайдених причин поширення неприємного запаху у місті не відповідають дійсності.

Подаємо допис без змін:

Був я сьогодні на території військового гуртожитку, відходи якого засмерділи півміста. Спілкувався з жителями і нюхав “фекалії”, які виявилися звичайною відкачаною з колодязя водою.

Наше інформаційне поле все далі б’є рекорди абсурду і перетворюється не те що в “Russia Today”, а просто в якусь “Pedorussia Forever”.

Якщо в Луцьку ще залишилися осудні журналісти, котрі вміють не передруковувати провладні “новини”, а хоча б мінімально перевіряти публікуються факти – висвітліть дане (підняте сьогодні “Водоканалом” і без докорів сумління опублікований Григорієм Недопадом) питання  як годиться.

Те, що дві калюжі могли засмердіти ряд районів міста спочатку мислячим людям здавалося фантастикою, далекою від життя, а якби ви ще й самі побачили і понюхали їх, вам би захотілося, як і мені, волосся на собі рвати від того, за яких ідіотів нас всіх намагаються тримати.

Хотілося б вірити, що питання смороду дійсно хвилює багатьох і в середовищі четвертої влади є люди з честю, які не намагаються бути хорошими для всіх впливових осіб перед виборами, а бажають служити, перш за все, суспільству і правді», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що днями перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад на своїй сторінці у мережі Facebook заявив, що причиною смороду, що хвилями накривав різні райони Луцька, виявилась на території військового гуртожитку в Привокзальному районі. Так, внаслідок неналежного утримання території та самого приміщення, всі фекальні відходи і стоки з усього будинку стікали в підвал, звідки їх викачували просто на територію будівельного майданчика, що розміщений у віддаленому і закритому від більшості людей місці.

Leave a Comment