Новини

Соратник Порошенка запропонував Зеленському підірвати бомби в Будапешті й Москві

Депутат Тернопільської міськради від партії “Європейська Солідарність” Тарас Білан запропонував підірвати ядерні бомби в Будапешті, Москві і Санкт-Петербурзі

Як передає Politeka.net, відповідне звернення до президента України він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Причиною таких радикальних дій депутат називає плани по новому адміністративному поділу Закарпаття та для недопущення захоплення півдня України РФ.

“Сьогодні – Угорщина. Завтра такі ж поступки зажадає Румунія. А щодо Росії – так остання відкрито готується до збройного нападу з метою захоплення Одеської, Херсонської та Миколаївської областей”, – повідомив він.

За його словами, Україна повинна відновити ядерний потенціал, і почати виробництво так званих “брудних” бомб.

“Боєголовки з ядерною начинкою встановити на ракети типу РК-360МЦ “Нептун” з введенням координат на території держав: Угорщина і Російська Федерація”, – зазначив він.

У підсумку диверсанти групи з-поміж добровольців і волонтерів повинні розмістити ядерні боєголовки в містах Угорщини і Росії, планує депутат.

“Передати їм створені «брудні бомби» з наказом встановити і привести в бойову готовність біля військових об’єктів міст: Будапешт (Угорщина), Санкт-Петербург і Москва (Російська Федерація)”, – сказав він.

 

Leave a Comment