Новини

Мешканка США стверджує, що вагітна вже чотири роки

Американка вірить в те, що ось уже протягом чотирьох років в її утробі розвивається нове життя.

Через віру в це, жінка залишилася практично без друзів, адже вони вважають її божевільною, повідомляє портал PLANETANOVOSTI.COM.

Сара Холідей, якій виповнилося 40 років, впевнена в тому, що вона вагітна. Якщо звернути увагу на її живіт, то можна подумати, що жінка перебуває на 7 місяці вагітності. Але проблема полягає в тому, що з таким животом Сара ходить уже майже чотири роки і при цьому вона вірить, що просто довго виношує дитину.

Сара проживає в Форт-Коллінзі. Її вагітність підтвердилася в середині літа 2016 року. Приблизно до вересня її вагітність розвивалася нормально і живіт поступово збільшувався в розмірах. Але коли восени вона відвідала лікаря, той не виявив під час огляду серцебиття і подумав, що дитина померла. Коли Сара почала відвідувати інших фахівців, ті і зовсім не знайшли у неї в матці ембріона і почали підозрювати, що вагітність була несправжньою.

Жінка практично змирилася з тим, що її вагітність виявилася помилковою, але через деякий час вони з чоловіком помітили, що живіт продовжує збільшуватися в розмірі. Але коли прийшов термін пологів, Сара нікого не народила. Не сталося це і через 2, і через 4 роки. У 2018 році Сара вирушила на УЗД, щоб переконатися в тому, що вона дійсно вагітна. На знімку чітко було видно наявність ембріона. В кінці зими 2020 року Сара пройшла чергове УЗД, яке знову показало, що в її матці знаходиться щось схоже на ембріон. Протягом усього цього часу у жінки немає менструацій, що є ще однією ознакою цієї вагітності.

«Я впевнена в тому, що у мене «таємнича вагітність», коли дитина розвивається дуже повільно. При цьому лікарі переконують, що це помилкова вагітність, але я маю абсолютно всі ознаки, щоб стверджувати зворотне », – повідомила жінка.

Leave a Comment