Новини

«Влада його з’їдає»: Зеленський розповів про причини звільнення Богдана

Президент України Володимир Зеленський хотів призначити Андрія Богдана на посаду генерального прокурора.

Про це глава держави заявив в інтерв’ю «УП», – передає InfoResist.

За його словами, на початку своєї політичної кар’єри він планував зробити Богдана главою Офісу генпрокурора. Однак згодом помітив, що влада главу ОП псує і робить конфліктним.

«Мені здається, що влада для нього не корисна, для його особистості … Вона його сильно змінює. У нього є нормальні риси, професійні якості. І те, що я побачив, на жаль, він цього не бачив. З владою треба впоратися, треба не мінятися як людина. Треба залишитися людиною і поважати інших, як всередині команди, так і зовні … Треба іноді включати дипломатію, тому що він був в державі майже друга людина, ну я так вважаю … », – зазначив Зеленський.

За словами глави держави, «Андрюха не бачив, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано», і тому прийняв рішення про його звільнення.

«Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через главу Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче садити, те, що він говорив, і він повинен йти на генпрокурора. Я так вважав. Я з самого початку хотів, щоб він був потужним генеральним прокурором України … », – сказав президент.

Президент зазначив, що він «врятував Богдана від влади» і додав, що з ним зараз не спілкується.

Leave a Comment