Волинь Новини

Похворіли медики та чиновники. У Волинській ОДА розповіли про нові спалахи COVID-19

У Волинській області зафіксували нові спалахи коронавірусу. Хворіють працівники районних лікарень та адміністрацій. Про це під час брифінгу розповіла заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Зі слів Тетяни Щербак, найбільший серед нових спалахів виник у Ківерцівському районному центрі первинної медико-санітарної допомоги. Нині у медзакладі 12 недужих на коронавірус. Серед них 1 лікар, 4 медичні сестри та 5 працівників адміністрації закладу.

Досі активний спалах COVID-19 у Ковельському медичному об’єднанні. Там станом на 9 червня зафіксували 36 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Серед недужих 34 медики та двоє працівників адміністрації медустанови.

Ще один спалах коронавірусу у Ковелі зафіксували на котельні газотранспортної системи. там захворів один із працівників, ще 11 його колег нині перевіряють на COVID-19.

Трьох недужих на коронавірус виявили у Любешівській районній адміністрації. 19 контактних з ними осіб відправили на самоізоляцію, – каже Тетяна Щербак.

На Володимир-Волинській птахофабриці виявили нових хворих. Нині там хворіє на коронавірус 21 працівник. Усі недужі з цеху напівфабрикатів. На фабриці планують провести повторну дезінфекцію.

Зі слів Тетяни Щербак, не вдалося поки побороти спалах інфекції в психіатричній лікарні смт. Олика. У Ківерцівському районі станом на 9 червня найвищий рівень інцидентності в області – 44,05 випадків інфікування на 100 тисяч населення.

Leave a Comment