Новини

Аваков поспілкувався з тваринами слідом за Богданом. ФОТО. ВІДЕО

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков побував в Павлограді і продемонстрував, що робить у вільний від виконання службових обов’язків час.

Про це повідомляє портал “Хвиля” з посиланням на офіційну сторінку чиновника в Facebook.

Міністр внутрішніх справ України курирує розгляд щодо дій представників правоохоронних органів в Павлограді. Чиновника супроводжують глава Нацполіціі Ігор Клименко та заступник голови Нацполіціі Вадим Троян.

Арсен Аваков,МВД Украины,Аваков покормил бизона,Павлоградский химзавод

В ході робочої поїздки у Арсена Авакова видалося кілька вільних годин, які він вирішив провести незвичайним способом. Під час інспекції урядової програми по ракетного палива на Павлоградському хімзаводі виникла пауза, яку міністр використовував, щоб прогулятися по лісопарку підприємства. Виявилося, що там мешкають тварини, які, зазвичай, зустрічаються в дикому середовищі.

Утром был на инспекции правительственной программы по ракетному топливу на Павлоградском химзаводе.. Контур территории охраняется Нацгвардией. Внутри контура, меж обьектами – в лесопарке живут олени и.. бизоны! И вот бизон с бизонихой и бизнятами, увидев какой-то нестандартный беспорядок – притопали разбираться к шумящей столичной делегации! 😃 Откупились от неприятностей хлебушком, добрым словом и обещанием зачислить на довольствие в Нацгвардию! 🙂😁😉

Gepostet von Arsen Avakov am Samstag, 6. Juni 2020

“Контур території охороняється Нацгвардією.

Усередині контуру, між об’єктами – в лісопарку живуть олені і бізони!

І ось бізон з бізонихою і бізонятами, побачивши якийсь нестандартний безлад – притопав розбиратися до шумної столичної делегації! Відкупилися від неприємностей хлібцем, добрим словом і обіцянкою зарахувати в Національну гвардію! ” – пожартував Арсен Аваков.

Leave a Comment