Волинь Новини

Віктор Ляшко похвалив за відповідальність місцеві органи влади на Волині

Головний санлікар України сказав, що посилення карантину в регіонах, де погіршилась епідемічна ситуація, демонструє відповідальність місцевої влади.

Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Нагадаємо, у зв’язку із зростанням кількості захворювань на COVID-19 за останній тиждень Волинська область скасувала раніше запроваджені заходи щодо послаблення карантину.

Зокрема, у Ковельському та Володимир-Волинському районах Волинської області, у зв’язку із складною епідемічною ситуацією, зберігається дотримання вимог жорсткого карантину без жодних послаблень.

Також в цих районах заборонені зупинки міжміського та міжобласного транспорту, який курсує транзитом, закриті залізничні вокзали для посадки та висадки пасажирів.

«Ми бачимо, що запроваджений адаптивний карантин працює. В областях, у яких складна епідемічна ситуація, не послаблювалися карантинні заходи. А ті, в кого є невідповідність критеріям, приймають рішення про посилення. Це демонструє відповідальність місцевих органів влади», – наголосив заступник Міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Leave a Comment