Волинь Новини

Вночі у Луцьку знову ходитимуть зі смолоскипами

Лучан та гостей міста запрошують на найкращу в Україні театралізовану екскурсію.

«Романтика та містика Лучеська» – унікальна нагода побачити Луцьк буквально у іншому світлі. Зі смолоскипами та привидами учасники екскурсії відкривають для себе раніше невідомі сторінки історії рідного міста.

Оригінальна розвага від туристичного агентства «Патріот» доступна вже цими вихідними.

На Братському мосту, де і починається екскурсія, Вас зустріне Станіслав Хрустель, привид польського лікаря-балвера, що блукає вулицями Луцька уже понад чотири століття. Він привідкриє завісу історії і містичності Лучеська, старих традицій і порядків, про які Ви навіть не здогадувалися. Окрім того, Станіслав Хрустель поділиться історією свого життя та оповідями про тих, хто ходив вулицями міста триста, чотириста та навіть п’ятсот років тому, декламуватиме поезію, поділиться жартами та подарує милі дрібнички найуважнішим гостям.

Саме на нічній театралізованій екскурсії «Романтика та містика Лучеська» Ви спробуєте справжній напій «Нектар кохання» та залишите згадку про себе, щоб знову і знову повертатися у древній Луцьк. Вся ця містерія пронизана романтикою, оскільки ця екскурсія проводиться із запаленими факелами та старими ліхтарями, що прориватимуть світлом містичну нічну пітьму.

Графік проведення екскурсій: щосуботи, щонеділі (або в будь-який інший день по замовленню, мінімальна кількість – 30 людей).

Також у туристичному агентстві проводять екскурсію українською чи англійською мовами для індивідуальних груп (від 1 особи) за попереднім замовленням.

Тривалість: 2 години

Початок екскурсії відбудеться в темний час доби

Місце зустрічі: Братський міст (на розі вул. Братковського та вул. Д. Галицького).

Вартість: 100 грнивень з особи

Телефон для запису: 066 92 04 323, 068 13 44 123

Leave a Comment