Важливо Волинь Новини

У Луцьку, 5 червня, відбудеться позачергова сесія міської ради: список питань до розгляду

Дистанційне пленарне засідання позачергової 81-ї сесії міської ради відбудеться 5 червня 2020 року о 15 годині в режимі аудіо/відеоконференції.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, – передає відділ інформаційної роботи міської ради.

На розгляд дистанційної позачергової 81-ї сесії міської ради виносяться питання:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 № 68/3 «Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2020 рік» з врахуванням змін.

2. Про затвердження Положення про конкурс на заміщення посади керівника комунального закладу загальної середньої освіти у новій редакції.

3. Про затвердження складу комісій для проведення конкурсів на заміщення посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти.

4. Про включення нежитлового приміщення загальною площею 126,7 кв.м на проспекті Соборності, 7в, до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону без умов.

5. Про приватизацію нежитлового приміщення загальною площею 26,8 кв.м на вул. Паркова, 7 шляхом продажу на аукціоні з умовами.

6. Про надання пільг по орендній платі за нежитлові приміщення, що на вул. Кривий Вал, 32 та пр-ті Президента Грушевського, 1, Головному управлінню Пенсійного фонду України у Волинській області.

7. Про внесення змін до рішення міської ради від 31.10.2018 № 48/25 «Про приватизацію нежитлового приміщення загальною площею 128,4 кв.м на проспекті Волі, 27а шляхом продажу на аукціоні без умов».

8. Про затвердження Програми сталого функціонування об’єктів фонтанного господарства на 2020-2022 роки».

За перебігом сесії можна буде спостерігати під час онлайн-трансляції, що відбуватиметься на офіційній сторінці Луцької міської ради. Початок трансляції о 15 годині.

Leave a Comment