Волинь Новини

На Волині серйозна ДТП за участі легковика і вантажівки: є постраждалий

Три авто потрапили в ДТП. Один водій опинився в лікарні, інші не постраждали.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Сьогодні близько 8-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про ДТП з травмованими за участі трьох автомобілів, яка трапилась на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) у селі Затурці.

За попередньою інформацією, 39-річний водій керуючи вантажним автомобілем Renault Premium допустив зіткнення з транспортними засобами Isuzu NQ та Ваз 21043.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний водій автомобіля ВАЗ отримав травми.

Патрульні забезпечили регулювання дорожнього руху та здійснили супровід карети швидкої медичної допомоги до Волинської обласної лікарні.

Причини та обставини автопригоди встановлять слідчі.

Три авто потрапили в ДТП. Один водій опинився в лікарні, інші не постраждали.

Три авто потрапили в ДТП. Один водій опинився в лікарні, інші не постраждали.Сьогодні близько 8-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про ДТП з травмованими за участі трьох автомобілів, яка трапилась на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) у селі Затурці.За попередньою інформацією, 39-річний водій керуючи вантажним автомобілем Renault Premium допустив зіткнення з транспортними засобами Isuzu NQ та Ваз 21043.Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний водій автомобіля ВАЗ отримав травми. Патрульні забезпечили регулювання дорожнього руху та здійснили супровід карети швидкої медичної допомоги до Волинської обласної лікарні. Причини та обставини автопригоди встановлять слідчі.Ми вкотре звертаємося до усіх водіїв: не нехтуйте правилами безпеки, слідкуйте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь ПДР. Дорога не пробачає помилок!#патрульнаполіція#ПорядокЦеТи#volynpatrolpolice

Gepostet von Патрульна поліція Волинської області am Mittwoch, 3. Juni 2020

Leave a Comment