Новини

Жертва жорстокого зґвалтування у Кагарлику вперше розповіла подробиці події

Жертва зґвалтування в Кагарлику вперше розповіла про минулі події. Про це постраждала розповіла в ефірі телеканалу Україна.

За словами дівчини, спочатку поліцейські намагалися вибити з неї зізнання в крадіжці товарів в одному з сільських магазинів. У процесі допиту її катували за допомогою протигаза, при цьому на той момент у відділку знаходилися і інші поліцейські, однак ніхто не зупинив те, що відбувається. Після побоїв потерпілу прикували наручниками до батареї в коридорі, а самі поліцейські пішли вживати спиртне, – передає InfoResist.

“У кабінеті Коля сів за комп’ютером, а Сергій встав і каже: “Давай, роздягайся!”. Роздягся, сів на диван білий, там білий диван такий великий. Сів на той диван: “Ти все будеш робити, що я сказажу. А якщо не будеш робити, то будеш отримувати”. Зняв штани і труси свої. І гвалтував”, – каже постраждала.

Жертва зазначає, що знущання над нею тривали близько 3-4 годин. Після того, як дівчина перебувала практично у непритомному стані, над нею припинили знущатися.

Зазначимо, що відео з жертвою розпочинається із 47 хвилини відео.

Нагадаємо, двох поліцейських з Кагарлика Київської області затримали за підозрою у зґвалтуванні 26-річної жінки. Їх взяли під варту без права застави, своєї провини вони не визнають.

Адвокат потерпілої повідомляє, що її ґвалтували, били з 19.00 до 4.00.

Leave a Comment