Новини

Геращенко влаштувала істерику у Раді

Депутатка від партії “Європейська солідарність” Ірина Геращенко жорстко розкритикувала президента України Володимира Зеленського.

Про це вона сказала з трибуни Парламенту. Повідомляє інформаційне агенство “Корупція“.

Так, Геращенко заявила, що винним у тому, що Аваков є міністром МВС є Зеленський, а історію із відставкою міністра вона назвала “дешевим цирком”.

“Наша політична сила вимагає, щоб цей уряд пішов у відставку. Бо у цій країні немає економіки та соціальної політики. Так, Аваков теж винний, але не треба вдавати, що “бояри погані, а цар добрий”, – заявила Геращенко.

Українці обурені:
“Вимагають, щоб уряд пішов, а їхні уряди що зробили за стільки років”, “вже нудить від цієї Геращенко”, “Не можу бачити їх”, “Слуги Рошену.

Нагадаємо, між депутатом Іриною Геращенко та журналістом Дмитром Гордоном трапилася перепалка в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”. Причиною стало скандальне інтерв’ю колишнього ватажка бойовиків Донбасу Ігоря Стрєлкова.

Увечері в п’ятницю, 22 травня, в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” сталася сварка депутата “Європейської Солідарності” Ірини Геращенко і журналіста Дмитра Гордона. Відео зі скандалом було оприлюднено на YouTube-каналі “Шустер LIVE”.

Leave a Comment