Новини

«Укрпошта» більше не зберігатиме безкоштовно посилки

З 1 червня всі відділення Укрпошти по всій Україні відновили свою роботу за звичним докоронавірусним графіком. “Укрпошта” повідомила, що 3 червня буде скасоване безкоштовне зберігання посилок, яке компанія запровадила у березні через карантин. Також пошта відновлює плату за доставку додому грошових переказів через послугу “З картки додому”. Про це пише “Газета”.

“Послуги з переадресації та зберігання поштових відправлень залишаються безкоштовними до 3 червня, надалі розраховуватимуться за стандартним тарифом. Усі рекомендовані відправлення листоноші вручатимуть особисто. Також відновлена плата за доставку грошових переказів “З картки додому””, – сказано в повідомленні “Укрпошти”.

При цьому компанія зберегла можливість обслуговування вдома через листонош: йдеться про можливість і надалі отримати через поштарів пенсію та соціальні виплати, сплатити комунальні платежі, замовити ліки, оформити передплату, отримати поштовий переказ “З картки додому”, замовити продукти та інші товари широкого вжитку, купити товари з інтернет-магазинів. Також Укрпошта продовжує безкоштовно доставляти ліки по всій Україні.

Leave a Comment