Новини

На Волині судили юнака, який хотів поставити на дискотеці “свою музику”

Уродженець смт. Голоби, в місцевому будинку мистецтв під час дискотеки побив діджея, через те, що йому не дозволили увімкнути свою музику з телефону.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

З’ясувалося, що волинянину не сподобалась музика, яка звучала на дискотеці, тому він вирішив увімкнути свою, але йому не дозволили цього зробити. Тоді юнак наніс раптовий удар в голову діджею, в результаті чого останньому було спричинено тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку та переломом скулоорбітального комплексу праворуч з поширенням на основу черепа, перелому правої верхньощелепової кістки зі зміщенням, параорбітальної гематоми справа, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Волинянин визнав свою вину та відшкодував збитки потерпілому.

У результаті суд визнав юнака винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296, ч. 1 ст. 121 КК України (Хуліганство та Умисне тяжке ушкодження), і призначив йому покарання у виді 2 років обмеження волі та 5 років позбавлення волі.

А на підставі ст.ст. 75, 76 КК України, звільнив волинянина від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 року 6 місяців не вчинить нового злочину.

 

Leave a Comment