Волинь Новини

Не дійшли згоди. Хто говорив у міськраді з мітингувальниками. ВІДЕО

Представники Луцької міської ради зустрілися з ініціативною групою підприємців та ветеранів АТО. Люди вимагають зупинити демонтаж торгових контейнерів на території Центрального ринку Луцька, – повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, близко сотні підприємців та ветеранів сьогодні пообіді зібралися на території Центрального ринку Луцька. На зустріч запрошували представників влади, ніхто не прийшов. Потому мітингувальники рушили до Луцької міської ради.

Не дійшли згоди. Хто говорив у міськраді з мітингувальникамиUA.Волинь

Не дійшли згоди. Хто говорив у міськраді з мітингувальниками

Міські урядники зустрілися з ініціативною групою учасників акції. Претензії мітингувальників слухали виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та його заступники Григорій Недопад і Костянтин Петрочук.

Люди просять відтермінувати знесення контейнерів, доки влада не озвучить, що буде на цій території, каже учасник акції Анатолій Величко.

Учасник акції Анатолій Величко: “Що там має бути ще ніхто не показав. Показуйте, а тоді зносьте. Які проблеми – постоїть ще пів року той ринок, ми вносимо нормальну пропозицію.”

Не дійшли згоди. Хто говорив у міськраді з мітингувальникамиUA.Волинь

Не дійшли згоди. Хто говорив у міськраді з мітингувальниками

Зі слів Григорія Пустовіта, житлового будівництва на місці ринку не буде.

В. о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт: “Не влада буде визначати, що там має бути. Люди будуть визначатися, архітектори. Виробляється концепція, продовження того, щоб з врахуванням думок лучан.”

Суспільне поспілкувалося з ветеранами АТО, які прийшли на мітинг разом з працівниками ринку. Зі слів учасника акції Андрія Лихого, ветерани російсько-української війни приїхали підтримати підприємців бо ті допомагають військовим на Сході.

Учасник акції Андрій Лихий: “В 14-у році на допомогу добробатам прийшли підприємці, прості підприємці. починаючи від бронежилетів, форми, берців, продуктів.”

Сторони не дійшли згоди щодо долі Центрального ринку. Аби скасувати рішення міської ради про демонтаж контейнерів, підприємці та АТОвці вирішили звертатися до суду.

Leave a Comment